Advertisement

Bergüzar Korel Hamile / / Geçtiğimiz yıl ikinci kez annelik sevinci yaşayan bergüzar korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı.

Bergüzar Korel Hamile / / Geçtiğimiz yıl ikinci kez annelik sevinci yaşayan bergüzar korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı.. Oyuncu bergüzar korel'den bebek müjdesi geldi. Meslektaşı halit ergenç ile evli olan oyuncu bergüzar korel, sosyal medya hesabından üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Güzel oyuncu bergüzar korel'in 2'nci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. ' şükürler olsun her şey yolunda. Sosyal medya hesabından açıklama yapan bergüzar korel, yeni projesi bergüzar korel ne zaman doğum yaptı?

38 yaşındaki oyuncu bergüzar korel, sosyal medya hesabından üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyurdu. Bergüzar korel bir süredir ekranlardan uzak kalarak dizi çekmek. Bergüzar korel kaç aylık hamile, kaç yaşında? Çiftin, 9 yaşında ali adlı bir oğulları varbergüzar korel ile eşi halit ergenç önceki akşam yakın dostları, menajerleri ayşe barım'ın asmalımescit'teki 50. Lüften hamile ve lohusaları rahat bırakın, baskı yapmayın, akıl vermeyin dedi.

Berguzar Korelin Merakla Beklenen Dogumu Nerede Olacak Magazin Haberleri
Berguzar Korelin Merakla Beklenen Dogumu Nerede Olacak Magazin Haberleri from www.magazinhaberleri.com
Bir süredir hakkında hamilelik dedikoduları çıkan güzel oyuncu bergüzar korel, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Bir süredir hamile olduğu öne sürülen güzel oyuncu, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. 38 yaşındaki oyuncu, ailecek bizi çok şaşırtan bir sürpriz sözleriyle güzel haberi duyurdu. Kenan i̇mirzalıoğlu ile birlikte rol aldıkları karadayı dizisiyle gönüllerde taht kuran oyuncu bergüzar korel hamile mi? Bergüzar korel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile hamile olduğunu ve hamilelik sebebiyle dizi çekimlerinin ertelendiği haberini verdi. Bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Bergüzar korel , ikinci çocuğu han'ı 8 mart'ta kucağına almıştı. Güzel oyuncu bergüzar korel'in 2'nci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı.

Çiftin, 9 yaşında ali adlı bir oğulları var.

Meslektaşı halit ergenç ile evli olan oyuncu bergüzar korel, sosyal medya hesabından üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. 38 yaşındaki oyuncu, ailecek bizi çok şaşırtan bir sürpriz sözleriyle güzel haberi duyurdu. 2009 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evli olan bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile olduğuna ilişkin magazin medyasına açıklamalarda bulundu. 9 yaşında ali adlı bir oğulları olan çift geçen yıl yaptıkları bir röportajda 'en kısa zamanda ikinci bebeği istiyoruz' demişti. Sorusu gündemin merak edilen başlıkları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu istediklerini söyleyen çift henüz konu ile bergüzar korel hamile mi? Ancak güzel oyuncunun hamileliği çok yeni ve bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Ekranların sevilen yüzü bergüzar korel, ikinci kez hamile olduğu bilgisini paparazziler ile paylaştı. Yaş partisinden çıkarken korel'in karnını. Ünlü oyuncu halit ergenç'in eşi oyuncu bergüzat korel hamile mi? Rol aldığı karadayı dizisiyle ününe ün katan ünlü oyuncu bergüzar korel hamilelik iddialarına yanıt verdi. Bergüzar korel'in ikinci çocuğuna hamile! Çiftin, 9 yaşında ali adlı bir oğulları var.

Gazetecileri görünce karnını çantasıyla saklayan bergüzar korel'in 2'nci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. 2009 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evli olan bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile olduğuna ilişkin magazin medyasına açıklamalarda bulundu. Hamileyim , güzel oyuncu bergüzar korel, ikinci kez hamile olduğunu doğrul. Bunlar arasından öne çıkan ise bergüzar korel'in hamileliği oldu. Akşener, bahçeli'yi ifadeye çağıran hakime inceleme başlatılmasına tepki gösterdi.

Soimaoe02ohqvm
Soimaoe02ohqvm from www.ilan365.net
38 yaşındaki oyuncu, ailecek bizi çok şaşırtan bir sürpriz sözleriyle güzel haberi duyurdu. 10 sene önce meslektaşı halit ergenç ile evlenen ve bir çocuğu olan bergüzar korel, alışveriş merkezinde sohbet ettiği muhabirlere hamile olduğunu söyledi. Bergüzar korel'in 2'nci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. Hamileyim , güzel oyuncu bergüzar korel, ikinci kez hamile olduğunu doğrul. ' şükürler olsun her şey yolunda. 2009 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evli olan bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile olduğuna ilişkin magazin medyasına açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl ikinci kez annelik sevinci yaşayan bergüzar korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Çiftin, 9 yaşında ali adlı bir oğulları var.

Sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim.

Oyuncu bergüzar korel'den bebek müjdesi geldi. 38 yaşındaki oyuncu bergüzar korel, sosyal medya hesabından üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyurdu. Korel ile halit ergenç çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Bir süredir hamile olduğu öne sürülen güzel oyuncu, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü oyuncu halit ergenç'in eşi oyuncu bergüzat korel hamile mi? Bergüzar korel , ikinci çocuğu han'ı 8 mart'ta kucağına almıştı. Halit ergenç'le evli olan ünlü oyuncu, meslektaşı beyza şekerci'nin instagram'da biri nasıl doğum yapman gerektiğini söyler, diğeri 'çok emzirme' der. Bergüzar korel'den gelen hamilelik haberi magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşti. Çok özel, çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Ancak bergüzar korel, dizisini erteledi. ' şükürler olsun her şey yolunda. Ancak güzel oyuncunun hamileliği çok yeni ve bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Ünlü oyuncu güzel haberi, kanlı yayın adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu.

Bunlar arasından öne çıkan ise bergüzar korel'in hamileliği oldu. Ekranların sevilen yüzü bergüzar korel'den herkesi sevindiren bir haber geldi. Hamileyim , güzel oyuncu bergüzar korel, ikinci kez hamile olduğunu doğrul. Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu istediklerini söyleyen çift henüz konu ile bergüzar korel hamile mi? 9 yıl aradan sonra ikinci kez anne olmaya hazırlanan bergüzar korel, arkadaşlarıyla birlikte nişantaşı'nda snob magazin objektifine.

61w0tidcmdxgam
61w0tidcmdxgam from img3.aksam.com.tr
Bergüzar korel'in ikinci çocuğuna hamile! 2009 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan halit ergenç ile evli olan bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile olduğuna ilişkin magazin medyasına açıklamalarda bulundu. Ancak güzel oyuncunun hamileliği çok yeni ve bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. 38 yaşındaki oyuncu bergüzar korel, sosyal medya hesabından üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyurdu. Gazetecileri görünce karnını çantasıyla saklayan bergüzar korel'in 2'nci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. Sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak, hamile olduğumu öğrendim. Geçtiğimiz yıl ikinci kez annelik sevinci yaşayan bergüzar korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. Oyuncu bergüzar korel'in 2 aylık hamile olduğu, bir mekan çıkışında karnını çantasının arkasına gizlemesiyle ortaya çıktı.

Rol aldığı karadayı dizisiyle ününe ün katan ünlü oyuncu bergüzar korel hamilelik iddialarına yanıt verdi.

Ancak güzel oyuncunun hamileliği çok yeni ve bebeği 3 aylık olana kadar bir açıklama yapmak istemiyor. Çiftin, 9 yaşında ali adlı bir oğulları var. Bergüzar korel ikinci çocuğuna hamile. Akşener, bahçeli'yi ifadeye çağıran hakime inceleme başlatılmasına tepki gösterdi. Ünlü oyuncu güzel haberi, kanlı yayın adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu. Rol aldığı karadayı dizisiyle ününe ün katan ünlü oyuncu bergüzar korel hamilelik iddialarına yanıt verdi. Bergüzar korel'in karnını çantayla kamufle etmesi dikkatlerden kaçmadı. Halit ergenç'le evli olan ünlü oyuncu, meslektaşı beyza şekerci'nin instagram'da biri nasıl doğum yapman gerektiğini söyler, diğeri 'çok emzirme' der. 10 sene önce meslektaşı halit ergenç ile evlenen ve bir çocuğu olan bergüzar korel, alışveriş merkezinde sohbet ettiği muhabirlere hamile olduğunu söyledi. ' şükürler olsun her şey yolunda. Ancak bergüzar korel, dizisini erteledi. Ekranların sevilen yüzü bergüzar korel'den herkesi sevindiren bir haber geldi. Bergüzar korel'in ikinci çocuğuna hamile!

Post a Comment

0 Comments